Davor Krivski
Kolekcionar Ljubavi… svih vrsta
Poezija Ljubavi Srca i Duše

Cijena: 130 kn

Format: 13,5 cm x 21,5 cm
Broj stranica: 300
ISBN: 978-953-8209-14-7
Uvez polutvrdi, klapne

„Skrivam u svom Srcu Ljubavi, Ljubavi svih vrsta. Raznih kao otisak prsta. Nijedna ista, a svaka čista…“ Početni to su stihovi jedne od pjesama ove zbirke o malim velikim djelima ljubavi kojom kroz 9 poglavlja, s više od 150 ljubavnih pjesama na 300 stranica, vizualno oplemenjenih s 10 ilustracija Dalibora Talajića, Davor Krivski stihovima proživljava svoju ljubav prema univerzalnom principu Ljubavi.
Krivski to čini iskorakom u područje gdje muškarci, unatoč svojoj hrabrosti i odlučnosti, rijetko koračaju. On stihovima razotkriva svoju ljubav prema Ljubavi, kako bi intenzivnom ljubavnom vibracijom, entuzijazmom i erotizmom čitatelju približio osjećaj ljubavi i potakao čitatelja na baš takvu – iz metafizičkog u svakodnevicu prenesenu i ostvarenu – svakodnevnu ljubav. Sve kako bi i čitatelj postao, kako kaže u predgovoru, „Ljubavlju izoštren“.
Ljubavni zanos „…ljubavima svih vrsta“ Krivski stihovima i doživljajima Ljubavi prirodno vodi i ka erotičnosti koja suptilno nastaje dijeljenjem zajedničkog užitka upotpunjenog iskustvom Njenog vrhunca, u sjedinjenoj erotskoj zaigranosti i predanom izražavanju dubokih emocija uzajamnog prepuštanja koje nadrasta puku tjelesnost.
Intenzitet pozitivnih emocija kojima potpuno voli Ljubav, Krivski prenosi komunikativnom ljubavnom jednostavnošću i proživljavanjem emocija na originalan i suvremen, riječima direktan, a stihovima ritmičan način. Stoga, ova zbirka za svakoga može biti poput naslova posljednje pjesme u zbirci, „Budnica tvojih ljubavi“, kako bi svaki čitatelj postao i bio „Kolekcionar Ljubavi… svih vrsta“.
„Čitaj Knjigu“ ovu je zbirku i autora najavio s: „Imamo hrvatskog Atticusa koji ne krije svoje ime!“
Pjesmama i stihovima spremno ga razotkrivajući, Davor ne krije ni svoje lice – lice muškarca u Ljubavi.