Daniela Uzelac
Put boginje 1 – Buđenje boginje
Pustolovina povratka k sebi kroz oslobađanje duboke ženstvenosti

Cijena: 90 kn

Format: 12,5 cm x 21 cm
Broj stranica: 200
ISBN: 978-953-59185-1-8
Meki uvez

Iz svijeta u kojem nema dovoljno za sve i samo najbolji dobiva nagradu, „Put boginje“ otvara nam vrata u svijet obilja u kojem je svakome dostupno sve što želi. Ne treba više nikamo žuriti jer „nema se kamo stići“. Sve je ovdje i sve je sad, a svijet uskraćivanja od svijeta obilja dijeli samo jedna misao. Jednostavnost i mudrost te poruke oslobađajuća je za sve. Nema sukoba, pohlepe niti otimanja, nitko nikome ne može uskratiti njegov put duhovnog razvoja. Veličina je i inovacija „Puta boginje“ u tome što budi ženski princip srca, tolerancije, velikodušnosti i darivanja kako bi se ponovno uspostavila ravnoteža s dosad prevladavajući muškim načelom.

I kako raste sposobnost širenja i predavanja, tako i muškarac postaje spremniji zajedno sa ženom razarati svaku laž, pouzdano nas vodeći iz zatvora nesvijesti u prostranstvo svijesti. Jer duboka ženstvenost doziva duboku muževnost.

Knjiga Daniele Uzelac „Buđenje boginje“ prva je od tri knjige s izborom postova sa Facebook stranice Put boginje koju autorica uređuje od 2013. godine. Na stranici Put Boginje autorica svakodnevno piše o unutarnjem putovanju prema iskonskoj ženstvenosti, svijesti i spolnosti, mudrosti prirode i novoj paradigmi odnosa. Sa snažnim trendom porasta followersa i stotinjak tisuća klikova mjesečno, a zahvaljujući autentičnosti, otvorenosti i duhovitosti, stranica Put Boginje postaje jedna od najpopularnijih web lokacija u regiji za buđenje duboke ženstvenosti.