Daniela Uzelac
Put boginje 3 – Div i diva
Na magnetizam istinske muževnosti, tijelo žene odaziva se u potpunosti i oživljava na svim razinama stvarnosti

Cijena: 90 kn

Format: 13 cm x 21 cm
Broj stranica: 116
ISBN: 978-953-8209-10-9
Uvez meki, bez klapni

U svakom ljudskom biću postoji izvor i njegovo divovski divno, mirno jezero tihog znanja koje svatko od nas može naslutiti, a div i diva u svakom su trenutku svjesni tog izvora i svih golemih ljudskih mogućnosti koje je teško i zamisliti na razini ograničenog svakodnevnog življenja iz linearnog uma.

Odnos diva i dive, dvaju cjelovitih i autentičnih bića snažne polarnosti, tema je treće knjige Daniele Uzelac u kojoj se Put boginje nastavlja u susretu s muškarcem duboke muževnosti. Div i diva prepoznaju jedno drugo jer gledaju dalje od onoga što se može vidjeti i hrabro prevladavaju unutarnje i vanjske prepreke te postaju više od onoga što su bili, obogaćujući svijet svojim darom i primjerom. Ljubavni odnos između dvaju bića duboke ženstvenosti i muževnosti razmjena je energija, vibracija i inspiracija.

U prve dvije knjige Puta boginje čitateljice su upoznale kontraste babuške i boginje na temelju kojih počinju korigirati vlastite vibracione puteve na kojima se ljepše i lakše kreću kroz svakodnevnicu, dovodeći se tako u sklad sa sobom i životom.

U prvoj knjizi Puta boginje „Buđenje boginje“ Daniela Uzelac predstavila je babušku i boginju, dva načina razmišljanja koja dijeli samo jedna misao. Druga knjiga Puta boginje „Ritam boginje“ podsjetila je na vrijeme kada su ljudi bili ljubav, a vođenje ljubavi najveći spiritualni i rasvjetljujući čin.
„Div i diva“ treća je knjiga Puta boginje autorice Daniele Uzelac, koja od 2013. godine na svom blogu svakodnevno ispisuje poruke o autentičnoj ženstvenosti, svijesti, spolnosti i mudrosti prirode.