Daniela Uzelac
Put boginje 2 – Ritam boginje

Cijena: 90 kn

Format: 12,7 cm x 20 cm
Broj stranica: 196
Uvez: meki
ISBN: 978-953-59185-5-4

Ritam boginje druga je knjiga Puta boginje autorice Daniele Uzelac, koja od 2013. godine na svom blogu svakodnevno ispisuje poruke o autentičnoj ženstvenosti, svijesti, spolnosti i mudrosti prirode. Kao i prvu knjiga Puta boginje, Buđenje boginje, i Ritam boginje čine postovi koje otvaraju sve teme iz života žene, od partnerstva i spolnosti do održavanja ljepote, prehrane i odnosa prema najbližima – partneru, djeci te majci i ocu.

Put boginje 2 – Ritam boginje nastavlja istraživati odnose između muškaraca i žena, boginja i bogova, u kojima je opstalo sjećanje na davna vremena kada su ljudi bili ljubav, a vođenje ljubavi najveći spiritualni i rasvjetljujući čin. „Ritam boginje“ podsjeća kako se vodi ljubav i dostiže božanstvenost i upozorava da je seksualnost, zbog pada u matrix, postala način izbjegavanja intimnosti i bijeg od bliskosti.

U knjigama Daniele Uzelac čitateljice nalaze inspiraciju i putokaze prema osvještavanju vlastite ženstvenosti, koja ovisi isključivo o njima samima. Daleko od slijeđenja ideala koji nameću muškarci, Put boginje nudi prirodnu afirmaciju ženstvenosti koja je ugrađena u biće svake žene. Životno veselje, dobar osjećaj vlastitog tijela i svijest o vlastitom zdravlju, ljepoti prirode i vremenu koje nam je na raspolaganju, inspiracija su koja nas vraća sebi samima.