Dr. sc. Ana Klikovac

Doktorirala je 2011. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na temu „Uloga revizije u otkrivanju prijevara kao pretpostavka stabilnosti tržišta kapitala”. Magistrirala je na istom fakultetu 2006. godine na temu „Utjecaj harmonizacije financijskog izvještavanja u Europskoj uniji na financijsko izvještavanje u Republici Hrvatskoj”. Od 2006. do 2017. godine predavala je na visokoobrazovnoj instituciji kolegije iz područja računovodstva i revizije te je bila voditeljica diplomskog studija „Računovodstvo, revizija i porezi“. Ovlaštena je interna revizorica, specijalistica za područje gospodarstva.

Živi i radi u Zagrebu. Vlasnica je tvrtke Annah d. o. o. za homeopatiju i potporu zdravlju, gdje obavlja savjetovanja i edukaciju u području prirodnih metoda iscjeljivanja. Također je vlasnica tvrtke ASHUH j. d. o. o. čije je primarno djelovanje usmjereno na promicanje homeopatije, organizaciju međunarodnih seminara te ostale međunarodne projekte.

Certificirana je homeopatkinja. Tijekom svoje edukacije posjetila je brojne svjetske autoritete u području homeopatije te u svojem radu primjenjuje nekoliko različitih homeopatskih pristupa. Završila je program klasične i francuske homeopatije u Zagrebu. Na ’the other song’’ međunarodnoj akademiji za naprednu homeopatiju obavila je kliničku praksu i stručno usavršavanje te se specijalizirala za rad prema metodi osjeta i „8 box” metodi u homeopatiji.

Edukaciju o Bachovim kapima završila je u Bachovu centru u Engleskoj, gdje je registrirana praktičarka (BFRP). Također je u Bachovu centru završila učiteljski program te je time postala prva certificirana Level 1 i Level 2 učiteljica u Hrvatskoj.

Prevela je veći broj radova dr. Edwarda Bacha na hrvatski jezik te je pripremila i uredila knjigu Izliječi sebe i ostali kompletni radovi dr. Edwarda Bacha (Harša, 2015.), kako bi radovi dr. Bacha bili dostupni i na hrvatskome jeziku, ujedinjeni u jednu knjigu.

Savjetnica je za Schuesslerove tkivne soli i analizu lica. Također provodi programe edukacije za Schuesslerove soli i analizu lica. Ovlaštena je praktičarka za australske Bush cvjetne esencije. Akreditirana je praktičarka Buteyko metode disanja.

Ugovorna je predstavnica i predavačica ‘the other song’ međunarodne akademije za naprednu homeopatiju dr. Rajana Sankarana iz Indije.

Udana je i majka je troje djece.