Mirta Fraisman Čobanov

Završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Godine 2004. na Henley Management Collegeu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate”.

Svoju poslovnu karijeru započinje u tvrtki KPMG, a nastavlja u HBOR-u, gdje pokreće projekt interne edukacije unutar odjela ljudskih resursa. Educira 12 internih trenera te pet godina uspješno vodi internu akademiju za edukaciju.

Zbog sve većeg interesa u smjeru razvoja ljudskih resursa 2007. godine započinje edukaciju iz Humanističko-neurolingvističke psihologije, koju završava 2009. godine stjecanjem naslova trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, SAD.

Godine 2010. osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York (SAD), gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, koji priznaje American Board of Hypnotherapy. Istodobno upisuje petogodišnji studij iz područja psihodrame, u okviru kojeg stječe naslov psihodramskog psihoterapeuta.

Godine 2011. godine na EBWK Management School Munchen stječe i certifikat Managementtrainera & business coacha, a godinu poslije upisuje dvogodišnji studij iz područja „Clinical Expressive Art Therapy”, koji uspješno završava 2014. godine.

Od 2010. do 2013. godine odlazi na godišnje supervizije iz područja generativnog coachinga k poznatom američkom psihologu i psihoterapeutu dr. Stephenu Gilliganu, gdje uči kako se koristiti najnovijim znanjima i modelima iz područja neuroznanosti u poslovanju, psihoterapiji i coachingu.

Iza sebe ima više od 1000 održanih predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te više od 4500 sati individualnog rada s klijentima.