(1) Najnovija, četvrta knjiga s postovima s bloga Put boginje Daniele Uzelac i dalje je na prvom mjestu Beletrine top-liste, kao i na top-listi publicistike. „Terra Magica“ je naziv koji izvorno pripada Istri, kaže Daniela Uzelac, no tragovi drevne visoke kulture nalaze se na cijelom Balkanu. Duhovita knjiga koja vodi prema razumijevanju odnosa muškaraca i žena na Balkanu te upućuje na nove mogućnosti.

(2) Četvrta knjiga Puta boginje povećala je zanimanje i za ostale knjige Puta, prvenstveno za prvu knjigu serijala „Buđenje boginje“, koju je Daniela Uzelac objavila 2016. godine i bila je to prva knjiga objavljena u Beletri. U prvoj knjizi upoznajemo babušku i boginju – jedna je žrtva okolnosti, druga kreira svoju stvarnost, a dijeli ih samo jedna misao.

(3) Razdvajanjem top-lista beletristike i publicistike među najtraženije se vratio priručnik „Bachove kapi za sretan i uravnotežen život“ autorice Ana Klikovac. Sustav je to sustav nježnih, cvjetnih esencija koje djeluju na uravnoteženje energije, mentalnu svježinu i životno zadovoljstvo. Za pripremu Bachovih kapi koristi se čista, prirodna, izvorska voda i cvijeće europskog podneblja, te knjiga podsjeća da je čista priroda pretpostavka našeg tjelesnog i duhovnog zdravlja.

(4) Jan Bolic jedini je autor na obje top liste – i na publicističkoj i na beletrističkoj. „Život koji želiš živjeti“ ispovijest je o vlastitom odnosu prema bolesti i životnoj filozofiji Jana Bolića i među najtraženijim naslovima je od objavljivanja u prosincu 2020. Mladi pisac iz Rijeke koji se izborio za život koji želi živjeti svojio je publiku optimizmom, motivacijom i životnim stavom, a o njegovu životu snima se dokumentarni film “Životi Jana Bolića”.

(5) Vedran Soric i „Prodajni mindset“ ne silaze s top-liste od početka godine, a istoimeni podcast sve je gledaniji. Knjiga predstavlja osnovne prodajne tehnike i suvremeni odnos prema kupcu, interaktivna je i opremljena je QR kodovima s linkovima na kojima su objašnjenja, fusnote i reference vezane uz teme u knjizi, koje autor redovito ažurira.

Prema odjavama u knjižarama Školska knjiga, Hoću knjigu, V.B.Z. online bookshop & club, Knjižara Ljevak, Menart multimedijalna knjižara, ZUZI SHOP, Sareni Ducan